Pluk verzorgt maandag tot en met donderdag dagbesteding in Breda. De dagbesteding is bedoeld voor jongeren vanaf 16 jaar met een verstandelijke beperking. De zorg wordt bekostigd doormiddel van het Persoonsgebonden Budget (PGB).

De dagbesteding is gevestigd op landgoed Burgst in Breda. We bieden zinvolle en afwisselende dagbesteding. Zo zaaien en oogsten we in onze eigen moestuin, verzorgen de kippen, zijn we creatief bezig voor onze winkel en maken we heerlijk lekkers.

Zelfontplooiing van de jongeren staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom komt er bij ons ook een kunstenaar voor de creatievelingen en zijn we gezond in beweging bij Curio!

Daarnaast steken we de handen uit de mouwen bij verschillende plekken in de wijk. Zo prikken we vuil, dragen we ons steentje bij in de kinderboerderij, helpen de kerk en middelbare school waar nodig en zijn we te vinden in de bibliotheek en het wijkcentrum. Verder zijn we van start gegaan bij Bram’s Bouwstenen en Speelparadijs Avontura. Allemaal fijne en vruchtbare samenwerkingen zodat wij midden in de samenleving staan.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.