In de toekomst willen wij de Theetuin nieuw leven inblazen. Van oudsher werd het prachtige buitenterras gebruikt om koffie en thee te schenken met een heerlijke zoete lekkernij.

Als startende dagbesteding zijn wij nog aan het zoeken naar de perfecte formule om iedereen zo goed mogelijk te kunnen verwelkomen. Enkele proefochtenden zijn gepland om de fijne kneepjes van het vak te leren. U bent dan welkom voor koffie, thee, fris en heerlijk huisgemaakt lekkers. Natuurlijk gemaakt en geserveerd door onze eigen jongeren.

U bent op de volgende proefdagen in 2022 welkom tussen 10.00-13.00u: 
7 juli, 21 juli, 4 augustus, 18 augustus en 1 september 2022.

Wilt u hierbij zijn? Dat kan! Reserveren is wel noodzakelijk maar kan gemakkelijk via ons contactformulier, door een mailtje te sturen naar info@plukbreda.nl of gewoon even naar ons te bellen. Helaas kan een proefochtend niet doorgaan als het regent.

Bij Pluk zaaien, oogsten en verwerken wij onze eigen producten. Wanneer de Theetuin geopend is kunt u bij ons ook terecht in ons winkeltje voor kakelverse eitjes, huisgemaakte jam en verse soep. Ook kunt u terecht voor eigen gemaakte ansichtkaarten, servies en andere mooi huisgemaakte spullen.